Nog woningen beschikbaar | Dorpshuisplein, Amerongen

29 augustus 2019

In het historische centrum van Amerongen worden zes schitterende nieuwe woningen gerealiseerd aan het intieme Dorpshuisplein. Woningen met een krachtig silhouet, die het plein een nieuw gezicht geven. Er zijn nog een aantal woningen beschikbaar. Schrijf je nu in!

Het kleinschalige nieuwbouwproject Dorpshuisplein is samen met de nieuwbouwprojecten Allemanswaard en Breeakker onderdeel van het project d’Amerongers. In totaal komen hier 37 prachtige woningen in diverse woningtypes. De zes twee-onder-één-kapwoningen aan het Dorpshuisplein zijn uitgesproken en modern in de vormgeving. De woningen hebben een woonoppervlaktes van circa 165 m². De ruime woonkamer is maximaal georiënteerd op de achtertuin en heeft de mogelijkheid om uit te breiden naar een levensloopbestendige woning. De royale voortuin op de ochtendzon nodigt uit voor een gezellig kopje koffie aan het plein.

De woningen aan het Dorpshuisplein worden ontwikkeld op basis van een toekomstbestendig energieconcept. Zo worden alle woningen standaard gasloos gebouwd en voorzien van een grondwarmtepomp en zonnepanelen. Mede hierdoor hebben de woningen een EPC van 0, wat betekent dat ze heel energiezuinig zijn.

Wil jij graag wonen in één van de prachtige woningen aan het Dorpshuisplein? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor de actuele beschikbaarheid binnen dit project.