Nog twee dagen om u in te schrijven voor Stadsbuiten, Utrecht

05 juni 2022

Stadsbuiten bestaat uit 21 luxe appartementen, gehuisvest in een elegant gebouw aan de Tolsteegsingel in hartje Utrecht. Heeft u interesse in één van de prachtige appartementen? U kunt zich tot dinsdag 7 juni 11:00 uur inschrijven.

De architectuur van het pand is meer dan uniek te noemen: gebouwd in neoklassieke stijl en bekleed met Portugees natuursteen. Het moderne doch klassieke pand is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt het pand over eigen parkeerruimte, gezamenlijke fietsenstalling, één eigen berging per appartement, vergadermogelijkheden en gastenverblijf/hotelkamer voor logees. Via de prachtige entree betreedt u de binnentuin, die alleen toegankelijk is voor bewoners en u veel ruimte, rust en groen biedt. Alle appartementen zijn te bereiken via een lift.

Prachtige ligging
De appartementen van Stadsbuiten zijn gelegen aan de Tolsteegsingel, een prachtige locatie die veel te bieden heeft voor haar bewoners. Zowel de binnenstad als de Utrechtse Heuvelrug zijn goed bereikbaar. De voorkant van Stadsbuiten heeft uitzicht over de Stadsbuitengracht, de achterzijde van het pand kijkt uit op de groene binnentuin. Ook is het groene Zocherpark om de hoek en is het historische centrum van Utrecht op loopafstand.

Interesse?
Heeft u interesse in één van de appartementen, variërend van 112 m2 tot 242 m2? U kunt uw interesse nog tot dinsdag 7 juni 11:00 uur a.s. kenbaar maken bij de verkopend makelaar. Ook is het mogelijk om een appartement naar uw wens te komen bezichtigen. Meer informatie en de verkoopdocumenten vindt u op de projectwebsite van Stadsbuiten. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Stadsbuiten?

Bekijk ook het project Stadsbuiten

In verkoop
custom media
Meer informatie

Stadsbuiten

Utrecht

21 woningen beschikbaar
112m - 242m woonoppervlakte
€ 915.000 tot € 1.995.000