Laatste woon-/werkappartement te koop in Picaz!

16 augustus 2021

In het nieuwbouwproject Picaz in Utrecht Leidsche Rijn is nog slechts één woon-/werkappartement te koop. Dit appartement is ideaal als je wonen en werken wilt combineren op één locatie. Meer weten? Lees dan snel verder!

Dit appartement (bouwnummer 11) heeft een ruim woongedeelte op de eerste verdieping en een bedrijfsruimte op de begane grond. Met een open keuken, een mooie badkamer en een privéberging ben je van alle gemakken voorzien. Ook beschik je over een eigen parkeerplaats. Nooit meer zoeken naar een parkeerplek dus!

Gunstige ligging
De Utrechtse wijk Leidsche Rijn is zeer in trek bij starters op de woningmarkt. Het grote winkelcentrum van Leidsche Rijn is om de hoek. Hier vind je genoeg winkels, horecagelegenheden en zelfs een bioscoop op vijf minuten fietsen. Ook winkelcentrum Terwijde is op loopafstand en de oude binnenstad van Utrecht is goed te bereiken. Je kunt dus alle kanten op! Voor de natuurliefhebbers ligt het Máximapark op een paar minuten lopen. Hier kun je goed wandelen, skeeleren of fietsen.

Snelle bouwperiode
De bouw van Picaz is inmiddels in volle gang. Normaliter heb je bij een nieuwbouwcomplex te maken met een lange bouwperiode. De snelheid zit er bij Picaz goed in en dat is erg gunstig; zo heb je minder dubbele lasten. Naar verwachting worden de eerste woningen al in het eerste kwartaal van 2022 opgeleverd.

Interesse?
Heb jij interesse in dit laatste woon-/werkappartement in Picaz (koopsom € 499.000,- v.o.n.)? Neem dan contact op met de makelaar voor een persoonlijk gesprek.