Nog enkele woningen beschikbaar | Sinfonia, Utrecht

22 november 2019

Wil jij ook wonen in een buurt met bijzondere architectuur en op loopafstand van Leidsche Rijn Centrum? Goed nieuws: in Sinfonia zijn er nog enkele woningen beschikbaar! Inmiddels is 74% van de appartementen en stadswoningen al verkocht. 

Sinfonia bestaat uit twee woonblokken die in totaal 50 woningen tellen. Daarvan is geen enkele woning hetzelfde. De woningen hebben namelijk verschillende indelingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een grote leefkeuken, twee woonkamers, kantoor aan huis of een speelkamer voor de kinderen; het is allemaal mogelijk. Overeenkomst is dat alle stadswoningen zeer ruim zijn met woonoppervlaktes vanaf 153 m2. Daarnaast kenmerkt Sinfonia zich door de bijzondere architectuur, hoge duurzaamheidsambities (o.a. gasloos wonen) en grote stadstuinen. Verder zijn de voorzieningen van Leidsche Rijn Centrum vlakbij, en heb je een mooi uitzicht over Park Leeuwesteyn en het Amsterdam-Rijnkanaal.

Enthousiast geworden? Bekijk het actuele woningaanbod op de projectpagina. Of neem contact op met één van de verkopend makelaars. Bij hen kun je ook terecht met vragen over de indelingsmogelijkheden. 

De omgevingsvergunning voor Sinfonia is inmiddels verleend. Naar verwachting start de bouw begin 2020.