Nog enkele woningen beschikbaar in New Roots fase 1a

12 februari 2023

Fijn en knus wonen op een fantastische locatie? Nieuwbouwproject New Roots in Utrecht Leidsche Rijn bied je deze unieke kans! In New Roots fase 1a zijn nog enkele 2-kamerappartementen en studio’s vrij, waar je comfortabel en duurzaam kunt wonen.

Knusse studio’s en heerlijke 2-kamerappartementen
Met een woonoppervlakte van ongeveer 33 m² zorgen de knusse en complete studio’s van New Roots voor een prachtige woonervaring voor starters. Deze studio’s bevinden zich in de plint van blok F en blok H van gebouw Wilg. De studio’s zijn nog beschikbaar vanaf € 239.500,- v.o.n.

Net als de studio’s zijn ook de 2-kamerappartementen te vinden in gebouw Wilg. Deze appartementen hebben een woonoppervlakte van 48 m², met een ruim opgezette woonkamer met keuken. Daarnaast beschikken ze over één slaapkamer met een aangrenzende badkamer en een separaat toilet. De 2-kamerappartementen zijn nog te koop vanaf € 349.500,- v.o.n.

Alles binnen handbereik
New Roots komt op een schitterende locatie in Utrecht Leidsche Rijn Centrum. Op deze fantastische plek woon je met alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand. Denk aan winkels, horeca, scholen en meer. Ook de bereikbaarheid van New Roots is uitstekend: treinstation Utrecht Leidsche Rijn ligt nabij en binnen een mum van tijd ben je met de auto op de A2. Daarnaast ben je via de Dafne Schippersbrug binnen no-time in het gezellige centrum van Utrecht. Ideaal toch?!

Interesse in één van de woningen?
Heb jij vragen over dit nieuwbouwproject of interesse in één van de nog beschikbare studio’s of 2-kamerappartementen? Neem dan snel contact op met de verkopend makelaar!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom New Roots - Betaalbare koopwoningen | fase 1a?

Bekijk ook het project New Roots - Betaalbare koopwoningen | fase 1a

In verkoop
custom media
Meer informatie

New Roots - Betaalbare koopwoningen | fase 1a

Utrecht

8 woningen beschikbaar
33m - 82m woonoppervlakte
€ 239.500 tot € 355.000