Nog enkele appartementen beschikbaar | James Apartments, Nieuwegein

10 januari 2019

Aan de Wattbaan in Nieuwegein wordt een kantoorpand omgebouwd naar het fonkelnieuwe appartementencomplex James. De eerste koopovereenkomsten zijn inmiddels getekend. Wil jij hier ook wonen? Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar, maar wees er snel bij!

In James komen 47 koopappartementen met een ruime tuin of een groot balkon, die allemaal net even anders zijn. Wat ze gemeen hebben? Een gezamenlijke lounge op de begane grond, een gezellig dakterras voor alle bewoners met zicht op Utrecht, volop parkeerruimte, een eigen berging, een groen buitenterrein en goede auto- en openbaar vervoer verbindingen naar o.a. Utrecht. De appartementen hebben een moderne keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur, een luxe badkamer, een separaat toilet en een inpandige ruimte voor de wasmachine en droger.

De wijk transformeert de komende periode in een levendige woonbuurt met alle voorzieningen vlakbij. Inmiddels zijn een aantal kantoren al ontwikkeld naar woongebouwen en er volgen er meer. Het stadscentrum van Nieuwegein en Fort Jutphaas zijn vlakbij. Maar ook het overdekte winkelcentrum City Plaza met tal van winkels en het busstation en sportvoorzieningen zijn op loopafstand.