Nog enkele appartementen beschikbaar | De Ontdekking, Nieuwegein

06 oktober 2020

Eind juli is de verkoop gestart van De Ontdekking; 58 luxe en slimme duurzame appartementen in Nieuwegein. De verkoop van het project verloopt voorspoedig. Er zijn momenteel nog enkele appartementen beschikbaar van het type A. We lichten deze voor je uit. 

Deze tussenappartementen hebben een woonoppervlakte van 76 m² en beschikken over twee slaapkamers. De woningen zijn verder voorzien van een luxe keuken en sanitair, een zonnige tuin of ruim balkon op het zuiden en een berging. Jouw auto kun je kwijt in de privé parkeergarage. De appartementen zijn extra goed geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen en geconditioneerde luchtverwarming. Door deze slimme duurzame maatregelen hebben de woningen zeer lage verbruikskosten en kun je een aantrekkelijke groenhypotheek aanvragen met lagere hypotheekrente. De koopsom voor deze appartementen varieert van € 296.950,- tot € 298.950,- v.o.n.

Wil jij ook duurzaam wonen in dit nieuwbouwproject in Nieuwegein? Neem dan contact op met één van de verkopend makelaar voor meer informatie of een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Ontdekking?

Bekijk ook het project De Ontdekking

In verkoop
Meer informatie

De Ontdekking

Nieuwegein


€ 238.950 tot € 313.950
60 m2 - 86 m2 woonoppervlakte
2 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project De Ontdekking »