New Roots - Villa Apartments: royaal wonen op een prachtige locatie

13 november 2022

Aanstaande donderdag 17 november start de verkoop van de 13 luxe Villa Apartments in New Roots Utrecht. Ben jij benieuwd naar de locatie en de appartementen in dit nieuwbouwproject? Bekijk dan de video’s in dit bericht.

De New Roots - Villa Apartments komen op een schitterende locatie in Utrecht Leidsche Rijn. Het project bestaat uit twee woongebouwen: Villa Rood en Villa Sluis, beiden prachtig gelegen aan het water. In totaal worden er 13 royale Villa Apartments gerealiseerd. Uiteraard krijgen alle Villa Apartments ook een geweldige buitenruimte met een prachtig uitzicht.

Meer weten over Villa Rood? -> bekijk de video
Meer weten over Villa Sluis? -> bekijk de video

Start verkoop New Roots - Villa Apartments
Ben je na het kijken van de video’s helemaal enthousiast of was je dat wellicht al? Of heb je nog vragen over dit nieuwbouwproject? Kom dan aanstaande donderdag 17 november tussen 18.00 en 20.00 uur naar de start verkoop op het kantoor van de verkopend makelaar (Noorderstraat 8 in Utrecht). Het verkoopteam staat daar klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Meer weten?
Heb je nog vragen de Villa Apartments in New Roots? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze helpt je graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom New Roots - Villa Apartments?

Bekijk ook het project New Roots - Villa Apartments

In verkoop
custom media
Meer informatie

New Roots - Villa Apartments

Utrecht

8 woningen beschikbaar
96m - 201m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend