Luxe en royaal wonen in Stadsbuiten, Utrecht

04 september 2022

Wonen in een appartement in Stadsbuiten aan de Tolsteegsingel in Utrecht, is elke dag genieten van moderne elegantie. En ook u kunt hier wonen! Wat denkt u bijvoorbeeld van Tolsteegsingel 2-18 (bnr 1.5): een luxe 3-kamerappartement met een heerlijk ruime living.

Dit appartement bevindt zich op de eerste verdieping aan de oostzijde van Stadsbuiten. Het woonoppervlak van 152 m² biedt u een zee aan ruimte. Zowel de living als keuken zijn royaal, waarbij er ook de mogelijkheid bestaat tot een groot kookeiland. Kortom; een fijne plek om volop te genieten met vrienden en familie.

Het comfortabele appartement - voorzien van vloerverwarming - beschikt verder over een riante badkamer met toilet en inloopdouche, 2 ruime slaapkamers, een separaat toilet en een externe berging. Ook een buitenruimte ontbreekt niet; het balkon van 10 m² ligt op het noordoosten. De grote raampartijen maken het appartement binnen heerlijk licht. De koopsom voor dit appartement bedraagt € 1.240.000 v.o.n. (exclusief verplicht af te nemen parkeerplek met carport á € 70.000,-).


Interesse?
Past dit luxe appartement helemaal bij uw woonwensen? Wacht dan niet langer en neem contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Stadsbuiten?

Bekijk ook het project Stadsbuiten

In verkoop
custom media
Meer informatie

Stadsbuiten

Utrecht

16 woningen beschikbaar
112m - 242m woonoppervlakte
€ 915.000 tot € 1.995.000