Laatste vrijstaande woning te koop in Wickengaard, Schalkwijk

18 juni 2023

Op zoek naar een vrijstaande woning met veel leefruimte en een zonnige achtertuin? Kijk dan eens naar de laatste vrijstaande woning in Wickengaard (Schalkwijk). Met een woonoppervlakte van 180 m² biedt deze woning jou meer dan genoeg ruimte voor je hele gezin!

Deze fraaie woning (bouwnummer 2) beschikt over een riante living met openslaande deuren naar de zonnige achtertuin op het zuidwesten en standaard vier ruime slaapkamers. Daarnaast is er op de tweede verdieping nog ruimte die je naar eigen wens kunt indelen. Wordt het een vijfde slaapkamer, een studeer/werkkamer of een speelkamer voor de kinderen? Aan jou de keuze! Slaap je liever op de begane grond of krijg je regelmatig logees? Dan is het ook mogelijk om optioneel te kiezen voor een bad- en slaapkamer in de grote berging.

Keuken en badkamer inclusief
Zowel de keuken als het toilet en de badkamer zijn inbegrepen in de koopsom. De keuken wordt opgeleverd inclusief diverse inbouwapparatuur en voorzien van een royaal kook- en spoeleiland. Het toilet op de begane grond en de badkamer op de eerste verdieping (inclusief inloopdouche, ligbad, toilet en wastafel) worden compleet en modern afgewerkt. Zowel voor het toilet als de badkamer geldt dat deze nog geheel naar eigen wens zijn aan te passen/uit te breiden. De koopsom voor deze woning bedraagt € 810.000,- v.o.n.

Duurzaam en energiezuinig
In Wickengaard is uiteraard ook aan duurzaamheid en energiezuinigheid gedacht. Wat de woningen in dit nieuwbouwproject extra aantrekkelijk maakt is het energieconcept. De woningen zijn namelijk nul-op-de-meter (NOM). Dit betekent dat de energierekening bij gemiddeld verbruik € 0,- is! Wie wil dat nou niet in deze tijden waarin de energieprijzen door het dak gaan?

Droomhuis gevonden?
Herken jij in deze vrijstaande woning jouw ideale droomhuis? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van de verkopend makelaars. Zij geven graag antwoord op al jouw vragen en kunnen je daarnaast ook vertellen wat Wickengaard in Schalkwijk jou nog meer te bieden heeft.

ps: inmiddels is kopen in Wickengaard ook wonen! De bouw gaat namelijk starten. Naar verwachting zullen de woningen eind 2024 worden opgeleverd!

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project Wickengaard

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

Wickengaard

Schalkwijk

161m - 180m woonoppervlakte
€ 635.000 tot € 810.000