Laatste vrijstaande villa’s beschikbaar | De Kiem van Houten, fase 1A

28 oktober 2020

De bouw van De Kiem van Houten fase 1A is in volle gang. Wil jij ook graag wonen in dit nieuwbouwproject dat is omgeven door groen en dat grenst aan de Rietplas en de Oosterlaakplas? Pak dan nu deze kans! Er zijn nog enkele vrijstaande villa’s beschikbaar.

De vrijstaande villa’s in De Kiem van Houten zijn beschikbaar in verschillende varianten en hebben ieder een eigen rijkelijk aangeklede uitstraling. Daardoor ontstaat er een mooi gevarieerd gevelbeeld. De nog beschikbare villa's hebben een riant woonoppervlak (variërend van 185 tot 209 m²), verdeeld over drie volledige woonlagen. De woningen zijn standaard voorzien van vijf slaapkamers, een fraaie badkamer en een royale woonkeuken en woonkamer. Ook beschikken alle villa’s over minimaal één parkeerplaats op eigen terrein.

Verder is het mogelijk de villa’s nog naar wens uit te breiden. Zo kun je de woning op de begane grond uitbreiden met bijvoorbeeld een erker of uitbouw. Ook de eerste en zolderverdieping zijn naar eigen inzicht aan te passen. Het creëren van een extra slaapkamer, een tweede badkamer of het realiseren van een inloopkast of werkkamer behoren tot de opties. De vrijstaande villa’s in de Kiem van Houten zijn beschikbaar vanaf € 844.200,- v.o.n.

Is zo’n complete, vrijstaande villa in De Kiem van Houten wat voor jou? Neem contact met één van de verkopend makelaarskantoren voor een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Kiem van Houten | Fase 1A?

Bekijk ook het project De Kiem van Houten | Fase 1A

In verkoop
Meer informatie

De Kiem van Houten | Fase 1A

Houten


€ 525.000 tot € 895.000
145 m2 - 185 m2 woonoppervlakte
3 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project De Kiem van Houten | Fase 1A »