Laatste fase Villapark Bosranden | Huis ter Heide

01 juli 2018

De verkoop van Villapark Bosranden in Huis ter Heide is een laatste fase ingegaan. Onlangs gingen de laatste 9 villa's van dit bosrijke plan in verkoop. Er zijn er nog maar een paar beschikbaar, dus pak deze kans. Bekijk de beschikbaarheid in de prijslijst op de projectpagina. 

In de bossen bij Zeist, op minder dan tien kilometer van Utrecht, vind je Sterrenberg: een aangename en duurzame wijk omringd door groen. Verscholen tussen het geboomte ligt Villapark Bosranden, het meest luxe en statige deel van de wijk. Hier geniet je van de schoonheid van de natuur en het grote comfort van stijlvolle nieuwbouw. Het project wordt gekenmerkt door klassieke herenhuizen en villa’s. Opvallende architectuur, ruime kavels en een groene woonomgeving vormen de basisingrediënten voor Villapark Bosranden. 

Wie woont in Villapark Bosranden is verzekerd van een zonnige tuin. De royale kavels bieden je de ruimte om zowel binnen als buiten te genieten. Geniet van je vrije tijd, comfortabel en lekker dichtbij in jouw eigen riante tuin. Wil je lekker wandelen of hardlopen? Je loopt zo vanuit je huis het mooie bos van Sterrenberg in!