Laatste drielaagse Tuinwoningen te koop in New Roots fase 1B

19 november 2022

Op zoek naar een fijne nieuwbouwwoning in Utrecht? Met voldoende ruimte om heerlijk te wonen? En ook nog eens met een heerlijke achtertuin? Ja, ja en ja? Dan zijn de drielaagse Tuinwoningen in New Roots fase 1B perfect voor jou! Er zijn er momenteel nog 2 te koop.

De drielaagse Tuinwoningen in New Roots hebben een royaal woonoppervlak van 117 m² en geven dankzij hun grootte het gevoel van een herenhuis. De begane grond en een gedeelte van de woonruimte op de eerste verdieping beschikt over een extra verdiepingshoogte. Zo telt de woonruimte op de begane grond aan de voorzijde van de woning een verdiepingshoogte tot wel 4,15 meter! Ook de woonruimte/kamer aan de achtergevel op de eerste verdieping heeft een hogere verdiepingshoogte tot wel 4 meter. Deze verdiepingshoogte zorgt in combinatie met de grote glazen gevelpuien voor ruimtes met veel daglicht, waar het fijn vertoeven is.

Heerlijke achtertuin
Het woongedeelte bevindt zich in deze woningen op de begane grond, vanwaar je via de glazen gevelpui zo de privé achtertuin in loopt. Deze heeft een oppervlakte van circa 20 tot 25 m² en is dus heerlijk ruim. Hiermee hebben deze woningen meer dan voldoende plek om met meerdere mensen in de tuin te genieten van de zon. De achtertuinen grenzen daarnaast direct aan de gezamenlijke binnentuin van circa 1.000 m². Hierdoor lijkt de achtertuinen nog groter! De drielaagse Tuinwoningen zijn nog beschikbaar vanaf € 605.000 v.o.n.

Interesse?
Herken jij in deze drielaagse Tuinwoningen jouw droomwoning? Of ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Neem dan voor meer informatie contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom New Roots - Vrije sector | fase 1b?

Bekijk ook het project New Roots - Vrije sector | fase 1b

In verkoop
custom media
Meer informatie

New Roots - Vrije sector | fase 1b

Utrecht

20 woningen beschikbaar
78m - 192m woonoppervlakte
€ 427.500 tot € 950.000