Laatste bouwnummer | De Schatkamer, De Meern

30 maart 2020

Ben jij op zoek naar een koopappartement in de omgeving van Utrecht? Dan is het nieuwbouwproject De Schatkamer in De Meern wat voor jou! Binnen dit project is bouwnummer 4 het laatste beschikbare appartement (koopsom € 297.500,- v.o.n.).

De Schatkamer komt op een centrale plek in De Meern. Het appartementengebouw heeft vier woonlagen met diverse types 2- en 3-kamerappartementen. Het laatste beschikbare appartement is een 2-kamerwoning en heeft een woonoppervlakte van ca. 77 m². Het appartement bevindt zich op de begane grond en beschikt over een ruim eigen terras. De woning is van alle gemakken voorzien en wordt hoogwaardig afgewerkt. Jouw auto kun je parkeren op een parkeerplek op het privé-terrein. Hier bevinden zich ook de privé-bergingen.

De Meern is onderdeel van de gemeente Utrecht en ligt uniek tussen het stedelijk gebied van Utrecht en het Groene Hart. In De Meern tref je alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels, scholen en uitgaansgelegenheden. En uiteraard is ook de stad Utrecht met alle voorzieningen niet ver weg.

Wil jij de eigenaar worden van dit laatste appartement in De Schatkamer? Neem dan contact op met één van de verkopend makelaars.