Inschrijving laatste huurappartementen De Kroon sluit 9 juli a.s.

05 juli 2021

Vrijdag 9 juli a.s. om 12.00 uur sluit de inschrijving voor de laatste huurappartementen van De Kroon. Het appartementencomplex met in totaal 100 modern afgewerkte stadsappartementen ligt in Transwijk, een levendige wijk in het zuidwesten van Utrecht.

De ruime appartementen van 70 m² bieden een ruim woonoppervlak en zijn van alle gemakken voorzien. Ze beschikken over een nieuwe keuken en badkamer, 2 slaapkamers en eigen fietsenstalling. Het bruisende stadscentrum van Utrecht is met de fiets binnen no-time te bereiken en tegenover het complex ligt een winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen. 

Omgeving
In de directe omgeving van het duurzaam gerenoveerde complex ligt Park Transwijk. Een mooi stadspark met onder andere een kinderboerderij. In het stadspark worden tevens diverse evenementen georganiseerd, bijvoorbeeld met Bevrijdingsdag. De bereikbaarheid van De Kroon is prima. Zowel met de auto als het openbaar vervoer is het appartementencomplex gemakkelijk te bereiken. Parkeren bij De Kroon is ook geen probleem: er is voldoende parkeergelegenheid op de aangrenzende parkeerplaats. Is deze vol? Dan zijn er in de buurt ook voldoende parkeermogelijkheden.

Inschrijven
Zie jij jezelf hier nu al wonen? Vraag dan via de makelaar het inschrijfformulier aan en schrijf je voor vrijdag 9 juli a.s. 12.00 uur in voor één van de laatste beschikbare appartementen (huurprijs €1.145,- per maand).