Inschrijvers CPO Sluiseiland aan de slag met woonwensen, meedoen kan nog steeds

14 mei 2018

De initiatiefnemers van CPO Sluiseiland in Vianen organiseren voor belangstellenden nog een inloopmoment op het Sluiseiland zelf op dinsdag 22 mei, parkeerterrein P2, Vianen. Kom tussen 18:00 en 20:00 uur en stel je vragen aan de initiatiefnemers en aan Urbannerdam en ervaar zelf het uitzicht!

Het gaat goed met de inschrijvingen voor CPO Sluiseiland. In de week na Pinksteren wordt al een eerste oriënterende sessie met de inschrijvers gehouden. Ze ontvangen daarvoor automatisch een uitnodiging. In de oriënterende sessie maken de inschrijvers kennis met hun toekomstige buren en krijgen ze nog meer informatie over het project. De inschrijvers zelf vertellen tijdens de oriënterende sessie over hun woonwensen en ideeën over hoe hun nieuwe woning er uit zou moeten zien. Ter voorbereiding ontvangt iedere inschrijver een woonwensenquête, en de vraag om een moodboard te maken waaruit blijkt wat voor sfeer de nieuwe woning moet krijgen. Tevens zal er nadere informatie worden verstrekt over hoe het proces verder gaat verlopen en is er volop ruimte voor vragen. Als dat allemaal goed voelt neem je definitief deel aan het project.


Ook inschrijven voor CPO Sluiseiland om je eigen huis of appartement te ontwikkelen? Er zijn nog plaatsen beschikbaar!


Nog vragen? Kom naar het inloopmoment op het Sluiseiland op dinsdag 22 mei, parkeerterrein P2. Kom tussen 18:00 en 20:00 uur en stel je vragen aan de initiatiefnemers. De snelle inschrijvers kunnen dan nog een uitnodiging krijgen voor de oriënterende sessie!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom CPO Sluiseiland?

Bekijk ook het project CPO Sluiseiland

In verkoop
Meer informatie

CPO Sluiseiland

Vianen


€ 428.391 tot € 625.000
120 m2 - 180 m2 woonoppervlakte
6 woningen beschikbaar