Inschrijven De Hooght Zeist tot 18 juni a.s.

15 juni 2018

Afgelopen zaterdag 9 juni ging de verkoop van start van de dertien appartementen van De Hooght in Zeist. Heb je de start verkoop gemist, maar heb je wel interesse in dit project? Schrijf je dan in vóór maandag 18 juni a.s. 12.00 uur.

De appartementen van De Hooght komen aan de 2e Hogeweg in Zeist boven het ABN Amro bankgebouw. De drie verdiepingen boven de bank worden naar luxe ontwerp van Remy Meijers ingericht met tien ruime appartementen en drie penthouses. De appartementen hebben een balkon aan de voorzijde en een terras aan de achterzijde. De Hooght is een bijzondere ontwikkeling, fantastisch gelegen met alle dagelijkse voorzieningen nabij.

Heb je interesse? Dan kun je de verkoopdocumentatie downloaden via de projectwebsite of opvragen bij de verkopend makelaar. Lever het volledig ingevulde inschrijfformulier uiterlijk maandag 18 juni 12.00 uur weer in bij de makelaar. Het is van belang dat je op het inschrijfformulier alle appartementen van jouw voorkeur aangeeft. Je zult geen bouwnummer toegewezen krijgen welke je niet als voorkeur hebt opgegeven.