Inloopmiddag New Roots op 5 april a.s.

18 maart 2023

Ben jij nieuwsgierig naar het nieuwbouwproject New Roots in Utrecht en wil je graag weten wat dit project jou te bieden heeft? Kom dan op woensdag 5 april a.s. naar de inloopmiddag op het kantoor van de verkopend makelaar en laat je vrijblijvend informeren.

New Roots komt op een schitterende plek in Utrecht Leidsche Rijn Centrum, ter hoogte van de Laan van Moskou en de Zagrebstraat. Het wordt een nieuwe, mooie, duurzame en vitale woonomgeving op een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg, op loopafstand. Ideaal!

Binnen New Roots komt een grote diversiteit aan woningtypen. Het wordt dan ook een gevarieerde wijk voor een breed publiek. New Roots bestaat uit twee woongebouwen en fases, namelijk gebouw Wilg (fase 1) en gebouw Kers (fase 2), waarin in totaal 207 koopwoningen worden gerealiseerd. Momenteel is fase 1 in verkoop.

Kom naar de inloopmiddag!
Meer weten? Kom naar de inloopmiddag op 5 april. Deze vindt tussen 16.00 en 18.00 uur plaats op het kantoor van de verkopend makelaar aan de Noorderstraat 8 in Utrecht. Nu al benieuwd naar het aanbod? Check de projectwebsite of laat je informeren door de makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom New Roots - Vrije sector | fase 1b?

Bekijk ook het project New Roots - Vrije sector | fase 1b

In verkoop
custom media
Meer informatie

New Roots - Vrije sector | fase 1b

Utrecht

7 woningen beschikbaar
78m - 192m woonoppervlakte
€ 427.500 tot € 950.000