Informatiemiddag | De Schatkamer, De Meern

17 mei 2019

In het nieuwbouwproject De Schatkamer in De Meern zijn nog diverse appartementen te koop. Heb jij interesse in het project en wil je graag meer weten over de nog beschikbare appartementen? Kom dan vrijdag 24 mei a.s. naar de informatiemiddag.

Appartementencomplex De Schatkamer komt op een prachtige locatie in De Meern. In het complex komen 29 moderne en complete appartementen, variërend in afmeting van 67 tot bijna 100 m². Een ruim eigen terras of balkon is standaard onderdeel van de appartementen. Uiteraard ontbreekt een moderne en complete badkamer niet in het ontwerp. De woningen worden hoogwaardig afgewerkt en als toekomstig bewoner is er volop ruimte om jouw eigen woonwensen zo veel mogelijk te verwezenlijken.

Kom op vrijdag 24 mei tussen 13.00 en 15.00 uur naar de informatiemiddag en laat je uitgebreid informeren over het project. Je bent van harte welkom bij het kantoor van één van de verkopend makelaars, Middenburcht 23 in Vleuten of Pastoor Ohllaan 2 in Vleuten. De koffie staat voor je klaar!