Het Lint fase 2A Hoef en Haag | Inschrijven tot 16 juli a.s.

13 juli 2018

Echt buiten wonen doe je in Het Lint in Hoef en Haag. Ruim, landelijk én met heerlijk veel water om je heen. Klinkt dit als jouw droom? Schrijf je dan snel in voor fase 2A van Het Lint. Dit kan nog tot maandag 16 juli a.s. 17:00 uur.

Tussen Vianen en Hagestein, pal naast de recreatieplas Everstein, verrijzen in de loop van volgend jaar de eerste woningen van Hoef en Haag, een nieuw dorp aan de Lek. Binnen nu en 2025 wordt hier hard gewerkt aan de realisatie van het nieuwe dorp met circa 1800 woningen en een gezellig dorpshart, in een groene en waterrijke omgeving.

Het Lint fase 2A ligt bij de entree van het dorp Hoef en Haag en grenst aan de Meander en de paddenpoel. De woningen die aan deze zijde liggen hebben een prachtig vrij uitzicht over het water. Het woningaanbod is er divers. Je vindt er hoek-, tussen-, twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen. Voor ieder wat wils. De woningen hebben allemaal een schuine kap om de dorpse sfeer van Hoef en Haag te benadrukken. Daarnaast hebben alle woningen een ruime voor- en achtertuin en parkeerplek op eigen erf.