Healthy Urban Living in Levels

27 december 2020

In de wijk Nieuw Oost in Utrecht wordt Levels gerealiseerd: drie woonblokken met een divers aanbod van appartementen en woonhuizen. Een plek waar architectuur en Healthy Urban Living samenkomen. De bouw vordert snel: inmiddels is ook het tweede woonblok in aanbouw.

Levels is een uniek plan met herenhuizen en appartementen in verschillende hoogwaardige architectuurstijlen, een schitterende binnentuin, een gezond leefklimaat waar duurzaamheid voorop staat en nog veel meer! Door de zeer grote variëteit aan woningtypen en grootte is er voor ieder wat wils.

Op deze fijne locatie in Utrecht komen architectuur en Healthy Urban Living samen. Waar het in de binnentuinen draait om natuur en sociale contacten, gaat het bij de buitengevels om stedelijke allure. In de binnentuin staan bomen, (eetbare) planten, permeabele paden, speeltoestellen en er is in het midden genoeg ruimte voor een BBQ met alle buren.

Er zijn op dit moment nog enkele woningen beschikbaar. Ben je nieuwsgierig en wil je graag meer weten? Neem dan contact op met de makelaar voor een persoonlijk gesprek. Of neem alvast een kijkje in de binnentuin

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Levels?

Bekijk ook het project Levels

In verkoop
Meer informatie

Levels

Utrecht


€ 389.000 tot € 1.200.000
76 m2 - 300 m2 woonoppervlakte
21 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Levels »