Eerste New Roots - Villa Apartments toegewezen

03 december 2022

Op 17 november startte de verkoop van de 13 luxe Villa Apartments in New Roots in Utrecht Leidsche Rijn. De officiële inschrijving is inmiddels gesloten en er zijn 9 Villa Apartments toegewezen. Daarnaast zijn er momenteel nog 4 beschikbaar.

Villa Apartment | Villa Rood - Bouwnummer 01 (koopsom € 1.150.000,- v.o.n.)
Bouwnummer 01 is een zeer riant 7-kamer appartement met een woonoppervlakte van maar liefst 186 m². De woning bestaat uit 3 woonlagen. In de royale en lichte leefkeuken op de begane grond is alle ruimte voor een keuken met kookeiland. Op de benedenverdieping vind je de woonkamer. Vanaf hier heb je toegang tot het ruime terras dat direct aan het water ligt en waar plek is voor een tuintafel en ligbedden. Daarnaast is er op deze verdieping ook een slaapkamer en badkamer aanwezig. Tot slot zijn er op de 1e verdieping nog eens 3 ruime slaapkamers, een badkamer en separaat toilet.

Villa Apartment | Villa Rood - Bouwnummer 02 (koopsom € 1.100.000,- v.o.n.)
Bouwnummer 02 is een zeer royaal 6-kamer appartement met een woonoppervlakte van 178 m². Ook dit appartement bestaat uit 3 woonlagen. Via de loggia op de begane grond kom je de woning binnen. Verder vind je op deze verdieping een zeer ruime eetkeuken, met alle ruimte voor een keuken met kookeiland en een grote eettafel. Ook voor een lounge set of kleine zithoek is nog genoeg plek. Grenzend aan de woonkamer is de ruime master bedroom. Op de benedenverdieping is het volop genieten, met een grote woonkamer met eventueel plek voor een tweede eettafel. Ook bevindt zich hier een royaal terras aan het water. Op de 1e verdieping zijn nog 3 slaapkamers en een extra badkamer.

Villa Apartment | Villa Sluis - Bouwnummer 07 (koopsom € 975.000,- v.o.n.)
Bouwnummer 07, een zeer royaal en licht 4-kamer appartement (165 m²), bevindt zich op de begane grond. Vanuit zowel de woonkamer als één van de slaapkamers bereik je het ruime terras. Deze ligt op het oosten, waardoor je hier in de ochtend heerlijk kunt genieten van je ontbijt of een kop koffie. Het uitzicht vanaf hier is weids over water en groen. De leefkeuken biedt ruimte voor een grote keuken met bijvoorbeeld een kookeiland. Het appartement beschikt over 3 ruime slaapkamers, waarvan de master bedroom een riante walk in closet heeft en toegang tot een eigen badkamer. Daarnaast heeft het appartement nog een 2e badkamer en een separaat toilet!

Villa Apartment | Villa Sluis - Bouwnummer 08 (koopsom € 875.000,- v.o.n.)
Bouwnummer 08 is een royaal 5-kamer appartement (145 m²) dat zowel op de benedenverdieping als de begane grond ligt. Vanuit het gehele appartement en vanaf het terras heb je een prachtig weids uitzicht. Via de begane grond kom je binnen in de ruime entree die toegang geeft tot de studeer-/werkkamer. Via een trap bereik je de iets lager gelegen woonkamer met leefkeuken. Vanaf hier heb je ook toegang tot het terras dat ligt op het oosten. Een heerlijke plek om te genieten van de ochtendzon. Op de benedenverdieping vind je 3 ruime slaapkamers en maar liefst 2 badkamers, waarvan één toegankelijk is vanuit de ruime master bedroom.

Iets voor jou?
Spreekt één van deze appartementen jou aan, of wil je graag meer weten over de Villa Apartments en het project? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze staat je graag te woord. Nog goed om te weten is dat iedere Villa Apartment beschikt over een parkeerplek in de afgesloten garage. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom New Roots - Villa Apartments?

Bekijk ook het project New Roots - Villa Apartments

In verkoop
custom media
Meer informatie

New Roots - Villa Apartments

Utrecht

10 woningen beschikbaar
108m - 201m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend