Duurzame tweekappers en vrijstaande woningen in BijVianen fase 2

20 maart 2021

Mooie tweekappers dicht bij een parkje of aan een rustig straatje en riante vrijstaande woningen bij een sierlijke gracht; je vindt ze in BijVianen fase 2. Welke woning je ook kiest, met een duurzame woning in BijVianen ben je helemaal klaar voor de toekomst!

Tweekappers (koopsom vanaf € 559.900,- v.o.n.)
In BijVianen fase 2 komen in totaal 16 tweekappers in twee verschillende varianten. De woonoppervlaktes variëren van 145 tot 156 m². Dankzij de u-vormige plattegrond kun je hier zowel een fijne leefkeuken als een ruime living creëren. Qua ligging is er volop keuze: bijvoorbeeld dicht bij het parkje of aan een rustig straatje.
 
Vrijstaande woningen (koopsom vanaf € 725.900,- v.o.n.)
Naast de tweekappers komen er in BijVianen fase 2 ook vier vrijstaande woningen. Door de ligging bij de sierlijke gracht wordt het landelijk wonen extra benadrukt. De woningen beschikken over een woonoppervlakte van maar liefst 177 m². Alle ruimte dus om volop te genieten. De benedenverdieping is standaard voorzien van een uitbouw aan de zijkant en een prachtige erker aan de voorzijde van de woning.  
 
Klaar voor de toekomst
De tweekappers en vrijstaande woningen zijn helemaal van nu, voorzien van duurzame innovatieve technieken. Met een bodemwarmtepomp, (mogelijkheid tot) zonnepanelen, een ventilatiesysteem uitgevoerd als warmteterugwinning (WTW), comfortabele vloerverwarming/-koeling, goede luchtdichting, hr ++ glas en hoogwaardige isolatie hou je de energiekosten laag en draagt jouw woning bij aan een beter klimaat. Kortom, je bent helemaal klaar voor de toekomst!

Interesse?
Spreekt wonen in BijVianen fase 2 jou aan en wil je weten welke tweekappers en vrijstaande woningen er nog beschikbaar zijn? Neem dan contact op met de makelaar voor een persoonlijk gesprek.