Dit zijn de beschikbare woningen | Maximalocatie fase 3, Waarder

10 januari 2020

Wonen op de Maximalocatie? Dat betekent rustig en landelijk wonen, met de dynamiek van steden als Woerden en Utrecht in de buurt. Geïnteresseerd? In fase 3 van dit nieuwbouwproject zijn nog meerdere woningen beschikbaar. 

In fase 3 van de Maximalocatie worden 2 typen woningen gerealiseerd. De 4 tussenwoningen (type Basis) hebben een compleet woonprogramma op de begane grond; koken, eten, slapen en wassen gebeurt allemaal op dezelfde verdieping. Op de 1e verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers en een 2e badkamer. Het type Large (2 woningen) heeft een traditioneel woonprogramma met royale woonkamer en keuken op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. Alle woningen zijn duurzaam: zo worden ze voorzien van een bodempomp en zonnepanelen. Andere pluspunten zijn de heerlijke tuin op het zuiden en de ligging aan het water. De woningen zijn voor alle leeftijden, met de optie om deze levensloopbestendig te maken.

Waarder ligt midden in het Groene Hart en direct aan de A12. Binnen 10 minuten ben je in het centrum van Woerden en Bodegraven en in 20 minuten sta je midden in Gouda of Utrecht. Ook het pittoreske Oudewater is vlakbij. In Waarder wordt het beste van twee werelden gecombineerd. Je vindt er de rust en gezelligheid van een dorp, terwijl tegelijkertijd alle stadse voorzieningen binnen handbereik zijn.


Wil jij de trotse eigenaar worden van zo’n prachtige woning in Waarder? Neem voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Maximalocatie?

Bekijk ook het project Maximalocatie

In verkoop
Meer informatie

Maximalocatie

Waarder


€ 387.500 tot € 422.500
118 m2 - 139 m2 woonoppervlakte
6 woningen beschikbaar