De transformatie van de wijk Rijnhuizen

15 januari 2021

In Nieuwegein transformeert de wijk Rijnhuizen naar een nieuwe woonplek. Hier maken oude kantoren plaats voor woningen en verrijst er een gemengde wijk waar geleefd, gewerkt en gewoond kan worden. Ook komen pareltjes als Fort Jutphaas weer boven water.

In Rijnhuizen zullen in totaal zo’n 2.500 woningen worden gebouwd in diverse nieuwbouwprojecten. Twee daarvan zijn de nieuwbouwprojecten Edisonkwartier en Rijnfort.

Edisonkwartier
Het Edisonkwartier krijgt een kleinschalige opzet met in totaal 47 exclusieve herenhuizen. De moderne huizen zijn naar eigen smaak in te richten. De ruime opzet en groene omgeving maakt de buurt een prettige beleving voor bewoners van alle leeftijden. Lees meer over het Edisonwartier.

Rijnfort
Het project Rijnfort is opgedeeld in drie deelprojecten: Rijnfort | Huis met 11 eengezinswoningen, Rijnfort | Veste met 32 appartementen en Rijnfort | Schild met 80 appartementen. Daarmee biedt dit nieuwbouwproject voor ieder wat wils. Lees meer over Rijnfort.

Deze video van Rijnhuizen geeft je een mooi beeld van de omgeving en de verschillende projecten die er ontwikkeld zijn/worden. Meer weten? Neem dan contact op met de makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Edisonkwartier?

Bekijk ook het project Edisonkwartier

In verkoop
Meer informatie

Edisonkwartier

Nieuwegein


€ 443.121 tot € 554.178
135 m2 - 145 m2 woonoppervlakte
12 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Edisonkwartier »