De Stedeling: profiteer nu van 2 maanden huurkorting!

15 januari 2021

In het voormalige kantoorpand aan de Zoomstede in Nieuwegein wordt De Stedeling gerealiseerd, een appartementengebouw met 67 fraai afgewerkte huurappartementen. Als je nu kiest voor een appartement in dit project, profiteer je van 2 maanden huurkorting! 

In de Stedeling komen 2- en 3-kamerappartementen met woonoppervlaktes variërend van circa 41 tot 82 m². De appartementen hebben een hoog afwerkingsniveau en zijn zeer energie-efficiënt (A-label). Ze zijn voorzien van een spiksplinternieuwe keuken en badkamer. Ook beschikken diverse appartementen over een balkon of tuin. Ook voor jouw auto is ruimte. Deze kun je parkeren op één van de parkeerplekken in en om het complex. De huurprijzen voor de appartementen variëren van € 870,- tot € 1395,- per maand.

Er zijn momenteel nog enkele appartementen beschikbaar in De Stedeling. Heb jij interesse in één van deze huurappartementen? Schrijf je dan nu en profiteer van 2 maanden huurkorting. Neem voor meer informatie contact op met de makelaar.

ps: de appartementen zijn in december al opgeleverd. Je kunt hier dus al op korte termijn wonen. Ook is het mogelijk om te bezichtigen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Stedeling?

Bekijk ook het project De Stedeling

In verhuur
Meer informatie

De Stedeling

Nieuwegein


€ 870 tot € 1.395
41 m2 - 82 m2 woonoppervlakte
67 woningen beschikbaar