Bouwfeestje voor Rijnvliet West

06 juli 2022

In het zuidelijke deel van Leidsche Rijn groeit de wijk Rijnvliet. Op vrijdag 1 juli werd er dan ook een bouwfeestje georganiseerd in de vorm van een kijkersdag op de bouwlocatie. De opkomst was groot; vele kopers kwamen kijken naar de voortgang van hun nieuwe woning.

Een aantal van de enthousiaste kopers waren als gelukkige uitgeloot en mochten symbolisch de eerste heipaal de grond in slaan. Na een ronde over de bouwlocatie konden de kopers, onder het genot van een hapje en drankje in de prachtige Metaal Kathedraal, verder kennismaken met hun toekomstige buren.

Rijnvliet wordt in Utrecht al omschreven als ‘Het nieuwe Tuindorp’, vanwege het groen, de waterrijke omgeving, de ruimte én de dorpse sfeer. Toch woon je er op fietsafstand van het gezellige centrum van Utrecht.

Ook graag wonen in Rijnvliet?
Momenteel worden er in Rijnvliet Oost 146 nieuwbouwwoningen gefaseerd in verkoop gebracht. De inschrijving voor fase 14 is inmiddels gesloten, maar er komen nog nieuwe fases aan. Schrijf je hieronder in als geïnteresseerde van Rijnvliet Oost en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Rijnvliet Oost?

Bekijk ook het project Rijnvliet Oost

In verkoop
custom media
Meer informatie

Rijnvliet Oost

Utrecht

18 woningen beschikbaar
127m - 199m woonoppervlakte
€ 665.000 tot € 1.190.000