Bouw Wisselspoor verloopt voorspoedig

25 november 2020

Er wordt hard gewerkt op de bouwplaats van het nieuwbouwproject Wisselspoor in Utrecht. Inmiddels worden de contouren van de woningen steeds meer zichtbaar. Naar verwachting worden de eerste woningen van het project rond de zomer van 2021 opgeleverd.

Zoals het er nu naar uitziet zijn voor de kerst alle funderingen gestort. Blok D gaat momenteel al de lucht in en bij Blok C wordt er zelfs al gewerkt aan de 2e verdiepingsvloer. Bij deze laatste wordt binnenkort dan ook gestart met het metselwerk en het werk aan de overige gevelbekleding. De verwachting is dat de eerste woningen in mei/juni 2021 worden opgeleverd en dat er vervolgens per week 4 à 5 woningen volgen (met uitzondering van de zomervakantie periode). Met de hoeveelheid woningen in Wisselspoor houdt dat in dat de oplevering van de laatste woningen in de winter zal plaatsvinden.

Wil jij ook wonen in dit nieuwbouwproject, waarvan de bouw al in volle gang is? Het is nog mogelijk. Bouwnummer 24 (een bijzondere patiowoning van 169 m²) en bouwnummer 82 (een riant herenhuis van 192 m²) zijn nog beschikbaar. Neem contact op met de verkopend makelaar van Wisselspoor voor meer informatie over deze laatste beschikbare woningen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Wisselspoor Utrecht deelgebied 1 (woningen)?

Bekijk ook het project Wisselspoor Utrecht deelgebied 1 (woningen)

In verkoop
Meer informatie

Wisselspoor Utrecht deelgebied 1 (woningen)

Utrecht


€ 735.000
192 m2 woonoppervlakte
1 woning beschikbaar

Bekijk ook het project Wisselspoor Utrecht deelgebied 1 (woningen) »