Bouw Wickengaard in Schalkwijk gaat starten

14 augustus 2023

Midden in het dorp Schalkwijk, in de oude perenboomgaard, komt nieuwbouwproject Wickengaard: een kleinschalig project met 21 woningen en 11 appartementen. Kopen is hier inmiddels ook wonen. De bouw start naar verwachting al komende maand.

Het energieconcept maakt de woningen in Wickengaard extra aantrekkelijk. De woningen zijn namelijk nul-op-de-meter (NOM). Dit betekent kort gezegd dat bij gemiddeld verbruik de energierekening € 0,- is! Wie wil dat nou niet in tijden met hoge energieprijzen?

Laatste woningen te koop
Inmiddels zijn in Wickengaard de laatste drie woningen te koop. Kies je voor één van de royale tweekappers van 161 m², of ga je voor nog meer ruimte met een riante vrijstaande woning van maar liefst 180 m². Welke je ook kiest, je profiteert dankzij de praktische indeling en de kwalitatieve afwerking sowieso van veel ruimte en comfort. Niet alleen binnen, maar ook in de heerlijk ruime achtertuin, welke wordt voorzien van een ouderwets knusse ‘achterom’. Parkeren kan op eigen terrein. De woningen in Wickengaard zijn nog beschikbaar vanaf € 635.000,- v.o.n.

Ook wonen in Wickengaard?
Spreekt wonen in Wickengaard jou aan en wil je graag meer weten over de laatste drie nog beschikbare woningen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Wickengaard?

Bekijk ook het project Wickengaard

In verkoop
custom media
Meer informatie

Wickengaard

Schalkwijk

3 woningen beschikbaar
161m - 180m woonoppervlakte
€ 635.000 tot € 810.000