Bouw Molenhof in Schalkwijk gaat starten

08 januari 2024

Aan de Pothuizerweg aan de rand van Schalkwijk start deze maand de sloop van het pand dat plaatsmaakt voor Molenhof. De bouw van het nieuwbouwproject zal dan ook al op korte termijn starten. Inmiddels zijn in dit project de laatste woningen beschikbaar.

In totaal worden er in Molenhof 22 nieuwbouwwoningen gerealiseerd. Het aanbod bestaat uit tussenwoningen, hoekwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. Allen zijn gasloos en worden voorzien van hoogwaardige isolatie. Ze zijn daarmee helemaal klaar voor een duurzame toekomst. De tussen- en hoekwoningen zijn inmiddels verkocht, maar er zijn nog wel een aantal royale tweekappers en vrijstaande woningen te koop.

Heerlijk dorps wonen
Het pittoreske Schalkwijk ligt in de buurt van Utrecht. Het gezellige lintdorp wordt omringd door de Lek, het Lekkanaal en het Amsterdam-Rijnkanaal. Dit maakt de ligging werkelijk uniek. Maar dit is nog niet alles. In de omgeving vind je authentieke boerderijen, uitgestrekte weilanden en fruitboomgaarden. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes en ook recreatieve mogelijkheden onder andere op en langs rivier de Lek zijn dichtbij.

Het dorpse gevoel komt terug in de manier waarop mensen met elkaar omgaan. Hier kent iedereen elkaar en staat men op een prettige manier voor elkaar klaar. Schalkwijk heeft daarnaast een levendig verenigingsleven en biedt voor ieder wat wils. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de supermarkt in het dorp, maar ook andere voorzieningen zoals een medisch centrum, een basisschool en restaurants zijn op een steenworp afstand. En voor uitgebreidere voorzieningen ben je in no-time in Houten of midden in het gezellige stadscentrum van Utrecht.

Interesse?
Spreekt wonen in Molenhof jou aan en ben je benieuwd naar het actuele woningaanbod? Neem dan contact op met één van de verkopende makelaarskantoren voor meer informatie. Zij vertellen je graag meer over dit nieuwbouwproject en de fraaie woningen met vele mogelijkheden.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Molenhof?

Bekijk ook het project Molenhof

In verkoop
custom media
Meer informatie

Molenhof

Schalkwijk

1 woning beschikbaar
134m - 159m woonoppervlakte
€ 599.990 tot € 804.990