Start verkoop Rijnvliet fase 13B op 15 mei a.s.

13 mei 2024

Aanstaande woensdag 15 mei om 17.00 uur is het zover! Dan start de definitieve verkoop van de 14 nieuwbouwwoningen van Rijnvliet fase 13B in Utrecht. Inschrijven is mogelijk via de projectwebsite en kan tot uiterlijk woensdag 22 mei a.s. 17.00 uur.

Het woningaanbod binnen deze fase van Rijnvliet bestaat uit 14 woningen, waaronder 10 tweekappers en 4 tussen- en hoekwoningen. De woningen hebben een rustige ligging aan een park(je) en achtertuinen tot wel 20 meter diep! De woonoppervlaktes variëren van circa 131 tot 176 m² en de perceeloppervlaktes van circa 132 tot 391 m². In Rijnvliet woon je op fietsafstand van hartje Utrecht. Dat is nog eens fijn! Zie jij jezelf hier al wonen?

Bekijk de digitale brochure
Nog meer weten over Rijnvliet? Bekijk ook eens de digitale brochure. Deze geeft een gedetailleerd overzicht van de woningen en is bedoeld om je te informeren en te inspireren. De brochure bevat uitgebreide plattegronden per woningtype, impressies van de woningen en relevante details van elk beschikbaar woningtype.

Schrijf je in!
Wil jij kans maken op een woning in deze fase van Rijnvliet? Zorg er dan voor dan jouw inschrijving op tijd binnen is. Na de sluiting van het inschrijfformulier op de projectwebsite is het niet meer mogelijk om je inschrijving te voltooien, aan te passen of in te zien. De toewijzing van de woningen vindt plaats na 22 mei.

Financiële scan
Bij de definitieve verkoop van deze woningen is het mogelijk om een financiële scan te uploaden. Dit is uiteraard niet verplicht, maar omdat jij de verkoper meer zekerheid geeft met inzicht in jouw financiële situatie, krijg je bij de toewijzing van de woningen een streepje voor op andere inschrijvers zonder financiële scan. Neem voor het opmaken van een financiële scan of andere financiële vragen contact op met een hypotheekadviseur.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Rijnvliet Oost | Fase 13 B?

Bekijk ook het project Rijnvliet Oost | Fase 13 B

In verkoop
custom media
Meer informatie

Rijnvliet Oost | Fase 13 B

Utrecht

14 woningen beschikbaar
131m - 176m woonoppervlakte
€ 610.000 tot € 870.000