Bouw New Roots fase 2 gaat van start

17 mei 2024

De bouw van New Roots fase 2 in Utrecht Leidsche Rijn gaat starten. Op maandag 27 mei wordt dit heugelijke moment gevierd in de vorm van een start bouw evenement, waarbij kopers en andere betrokkenen van dit nieuwbouwproject aanwezig zullen zijn.

Na de speeches en officiële handelingen op de bouwplaats zullen de aanwezigen proosten op een goede voortgang van de bouw en op een mooie toekomst in deze fijne nieuwe woonwijk.

New Roots fase 2
New Roots komt op een fantastische locatie in Utrecht Leidsche Rijn Centrum. In het gebouw van fase 2 (Kers) komen in totaal 97 koopwoningen in een variatie aan woningtypes. Daarnaast krijgt fase 2 net als fase 1 een eigen fraaie binnentuin, waar groen en ontmoeten centraal staan. De bewoners van New Roots fase 2 hebben straks alle dagelijkse voorzieningen, zoals winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg op loopafstand. Ook het treinstation NS Utrecht Leidsche Rijn en de snelweg A2 zijn nabij. En via de Dafne Schippersbrug of de gele brug zijn bewoners binnen no-time in het gezellige centrum van Utrecht.

Ook wonen in New Roots?
Het nieuwbouwproject New Roots is populair. Bijna alle woningen, die in verschillende fases in verkoop kwamen, zijn inmiddels verkocht. Er zijn momenteel nog wel enkele fraaie Villa Apartments beschikbaar. Nieuwsgierig? Kijk op de projectpagina voor het actuele aanbod of neem contact op met de verkopende makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom New Roots - Villa Apartments?

Bekijk ook het project New Roots - Villa Apartments

In verkoop
custom media
Meer informatie

New Roots - Villa Apartments

Utrecht

4 woningen beschikbaar
96m - 201m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend