Save the date: inloopmiddag Monaco op 30 mei a.s.

06 mei 2024

De bouw van Monaco in Nieuwegein is in volle gang. Naar verwachting worden de appartementen al eind volgend jaar opgeleverd. Benieuwd naar de vorderingen, het actuele aanbod en de locatie? Reserveer dan alvast donderdag 30 mei a.s. in je agenda voor de inloopmiddag.

Monaco prijkt straks aan de nieuwe promenade langs het water, midden in het hart van Nieuwegein. Het wordt een indrukwekkend en duurzaam appartementengebouw met in totaal 37 luxe appartementen, ieder met een fijne buitenruimte. De woonoppervlaktes zijn heerlijk royaal en variëren van 65 tot maar liefst 180 m². Rondom Monaco is het gezellig in de biodiverse binnentuin, op het stadsplein en op de trappen richting de promenade. Door de centrale ligging in de binnenstad heb je hier alles binnen handbereik.

Kom 30 mei naar de inloopmiddag
Ben je nieuwsgierig naar wonen in Monaco? Kom dan op 30 mei a.s. tussen 16.00 en 17.30 uur naar de inloopmiddag en kom sfeer proeven op de locatie. De bouw zal dan al een flink stuk gevorderd zijn. Tijdens de inloopmiddag staat het verkoopteam voor je klaar om je, onder het genot van een hapje en een drankje, alles te vertellen over het nog beschikbare aanbod en om al jouw vragen over dit nieuwbouwproject te beantwoorden. Ben jij er ook bij?

Meer weten?
Kan je niet wachten tot 30 mei en ben je benieuwd naar de nog beschikbare appartementen? Of wil je graag meer weten over dit nieuwbouwproject? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek of neem een kijkje op de projectwebsite.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Monaco?

Bekijk ook het project Monaco

In verkoop
custom media
Meer informatie

Monaco

Nieuwegein

8 woningen beschikbaar
63m - 180m woonoppervlakte
€ 362.500 tot € 935.700