Royale tweekapper te koop in Haagstede fase 2 in Maarssen

14 mei 2024

In Haagstede kom je thuis in het mooiste tuindorp van Maarssen. Het wordt een wijk met veel groen, gezellige pleintjes, sfeervolle parkjes en rustige straatjes waar auto’s te gast zijn. Iets voor jou? Er is momenteel nog een royale tweekapper te koop.

De nog beschikbare tweekapper, bouwnummer 59, ligt aan een rustige weg in de woonwijk. De woning heeft een royaal woonoppervlak van 159 m², een ruime living en keuken en standaard drie fijne slaapkamers. Daarnaast is er op de zolderverdieping nog een grote ruimte die je naar wens kunt indelen. Verder beschikt deze woning over een berging en een ruime achtertuin. Genoeg plek dus om fijn te wonen. En de auto? Die parkeer je gemakkelijk op eigen terrein waar je plek hebt voor twee auto's. De koopsom voor deze woning bedraagt 752.500,- v.o.n.

Duurzame en centrale woonlocatie
In Haagstede wordt veel aandacht besteed aan de duurzaamheid van de woningen en de leefomgeving. Dit betekent dat duurzaamheid niet alleen terugkomt in de woningen die worden gebouwd, maar ook in de aanleg van de straten, groenvoorzieningen, openbare verlichting en het water in de wijk. De duurzame leefomgeving komt nadrukkelijk naar voren in de vormgeving van de wijk, waar veel ruimte is voor water en groen. Dit zorgt voor een aangename leefomgeving.

Je woont in Haagstede op korte afstand van scholen, winkels, sportclubs, kinderopvang, een gezondheidscentrum en andere voorzieningen. Vanaf het Station Maarssen vertrekt er elk kwartier een trein naar Utrecht en Amsterdam en met de auto ben je in een paar minuten op de A2, A12 of N230, in Maarssen-dorp, bij de Maarsseveense Plassen en in Utrecht. Centraler kun je bijna niet wonen in Nederland!

Droomwoning gevonden?
Past deze woning helemaal bij jouw woonwensen? Laat deze kans dan niet aan je voorbij gaan en neem contact op met de verkopende makelaar voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek vertelt de makelaar je graag meer over deze fraaie woning en de mogelijkheden die deze woning jou biedt.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Haagstede | Fase 2?

Bekijk ook het project Haagstede | Fase 2

In verkoop
custom media
Meer informatie

Haagstede | Fase 2

Maarssen

2 woningen beschikbaar
119m - 166m woonoppervlakte
€ 470.000 tot € 769.500