Bouw bereikt hoogste punt | Buurtschap Het Burgje fase 1, Odijk

09 december 2019

Woensdag 6 november was een bijzondere dag voor Buurtschap Het Burgje. Op die dag bereikte de bouw namelijk het hoogste punt: het eerste dakelement werd ingehesen.

De toekomstige bewoners, gebiedsontwikkelaar Explorius en wethouder Ali Dekker waren bij dit feestelijke moment aanwezig. Verder zijn de straatnamen bekend gemaakt en hadden toekomstige bewoners de gelegenheid om kennis met elkaar te maken.

Wethouder Dekker van de gemeente Bunnik: "Het Burgje wordt een mooie en duurzame woonlocatie in onze gemeente. En we gaan door met bouwen, want dat is nodig om een vitale gemeente te blijven. Zo bouwen we aan sociale kracht en goede voorzieningen voor onze inwoners en voor onze toekomstige inwoners die vaak uit de regio komen."

Buurtschap Het Burgje ligt in een landelijke omgeving vlakbij Odijk en niet ver van Utrecht. De eerste fase van dit nieuwbouwproject bestaat uit 42 woningen in diverse woningtypes. Wil jij ook een toekomstige bewoner van Het Burgje worden? Er zijn nog enkele woningen in fase 1 en 2 beschikbaar. Neem voor meer informatie contact op met de verkopend makelaar.