Bouw appartementen De Schatkamer in De Meern gestart

09 november 2019

Op donderdag 31 oktober ging de bouw van De Schatkamer feestelijk van start. Met deze start komt de realisatie van 29 prachtige koopappartementen steeds dichterbij.

De Schatkamer ligt aan de Castellumlaan in De Meern. De locatie is ideaal: De Meern ligt tussen de stad Utrecht en het Groene Hart. Zo kun je genieten van alles wat de binnenstad van Utrecht te bieden heeft, maar ook de rust opzoeken wanneer je dit wil. Bovendien heeft De Meern zelf ook diverse voorzieningen zoals winkels, scholen, verenigingen en restaurants.

Het appartementengebouw bestaat uit 4 woonlagen, met verschillende types 2- en 3-kamerwoningen. Elk appartement beschikt over een eigen terras of balkon, een ruime woonkamer met vloerverwarming en een moderne badkamer. Verder is er een fietsenberging en parkeerplek op het privéterrein aanwezig. Alle woningen worden hoogwaardig afgewerkt en als toekomstige bewoner is er ruimte om je eigen woonwensen zo veel mogelijk te realiseren.

Wil jij hier ook graag wonen? Schrijf je dan nu in! Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar.
Neem voor meer informatie over wonen in De Schatkamer en de actuele beschikbaarheid contact op met één van de verkopend makelaars.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Schatkamer?

Bekijk ook het project De Schatkamer

In verkoop
Meer informatie

De Schatkamer

De Meern


€ 267.500 tot € 370.000
70 m2 - 100 m2 woonoppervlakte