Block030 Utrecht | Inschrijven tot 3 september a.s.

29 augustus 2018

Heb jij je al ingeschreven voor één van de 35 huurappartementen van het project BLOCK030 in Utrecht Terwijde? De inschrijving sluit op maandag 3 september a.s. om 15.00 uur, dus wees er snel bij!

BLOCK030 is een nieuw woongebouw in Utrecht Leidsche Rijn, in de directe nabijheid van het station Utrecht Terwijde en het winkelcentrum Terwijde. Er komen in totaal 35 middensegment driekamer huurappartementen met oppervlaktes van circa 70 m². Het interieur wordt fraai opgeleverd met een mooie badkamer en een compleet uitgevoerde moderne keuken. 

In BLOCK030 woon je in het verlengde van de stad Utrecht met de trein en de bus letterlijk voor de deur. In 6 minuten sta je vanaf Utrecht Terwijde met de trein op Centraal Station Utrecht. En met mooi weer fiets je in ca. 15 minuten naar het centrum van Utrecht! Ook de steden Amsterdam, Rotterdam  en Den Haag zijn zowel met de auto als de trein uitstekend bereikbaar. Daarnaast zijn ook de Haarrijnseplas, het grote Maximapark en het nieuwe Leidse Rijn Centrum dichtbij.