BLOCK030 Utrecht | Inschrijven tot 3 september a.s.

16 augustus 2018

De verhuur van BLOCK030 in Utrecht Leidsche Rijn is gestart. Wil jij ook kans maken op één van de 35 luxe driekamer huurappartementen? Schrijf je dan in voor maandag 3 september a.s. 15.00 uur.

De appartementen van BLOCK030 hebben een woonoppervlakte van circa 70 m² en een royale buitenruimte van circa 15 m². Alle woningen hebben een private berging in het gebouw waar je je fietsen kunt plaatsen. Voor je auto krijg je de beschikking over een eigen huur parkeerplaats. De huurprijzen voor alle appartementen bedragen € 900,- per maand, exclusief parkeer- en servicekosten.

De verhuur van de appartementen van BLOCK030 verloopt volledig online. Op de projectwebsite vind je alle informatie over de appartementen, zoals prijzen, plattegronden, situatietekeningen en technische informatie. Via de interactieve gevelaanzichten kun je precies zien welk appartement het beste bij je past. Bekijk dus snel de projectwebsite en schrijf je in voor 3 september a.s. 15:00 uur. En wie weet woon jij aan het einde van dit jaar in één van deze luxe appartementen.