Binnenkort in verkoop: New Roots fase 1B, Utrecht

18 juni 2022

Op een schitterende locatie in Utrecht Leidsche Rijn Centrum komt New Roots: een nieuwe, mooie, duurzame en vitale woonomgeving. Fase 1B van het nieuwbouwproject bestaat uit 35 vrije sector koopwoningen en gaat binnenkort in verkoop.

Binnen New Roots komt een grote diversiteit aan woningtypen. Zo ontstaat er een nieuwe, diverse buurt. New Roots bestaat uit twee woongebouwen en fases; gebouw Wilg is fase 1, gebouw Kers is fase 2. In totaal worden hier 207 koopwoningen gerealiseerd. In fase 1B komen 35 vrije sector koopwoningen met de volgende hoofd-woningtypen:

- 2-laagse benedenwoningen met een woonoppervlakte van circa 78 tot 88 m²
- Poortwoning met een woonoppervlakte van circa 97 m²
- 3-laagse benedenwoningen met een woonoppervlakte van circa 118 tot 128 m²
- 3-laagse herenhuizen met een woonoppervlakte van circa 135 tot 140 m²
- 4-laagse herenhuizen met een woonoppervlakte van circa 170 m2 tot 190 m²

Duurzaam wonen
De woningen in New Roots worden bijzonder duurzaam. Zo komen er bijvoorbeeld zonnepanelen op het dak, het groen op de gevels en daken zorgt voor isolatie en voorkomt hitte bij hete zomers en er wordt regenwater opgevangen om de planten in de groene binnentuin en bloembakken te bewateren. De woningen zijn daarnaast ook voorzien van vloerverwarming en -koeling. Door de duurzaamheid van het project heb je als koper de mogelijkheid om een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten met mooie rentekortingen.

Blijf op de hoogte!
Spreekt wonen in New Roots jou aan en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde van dit nieuwbouwproject en blijf onder andere op de hoogte van de start verkoop datum.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom New Roots - Vrije sector?

Bekijk ook het project New Roots - Vrije sector

Binnenkort in verkoop
custom media