Binnenkort in verkoop | De Schatkamer De Meern

18 september 2018

Aan de Castellumlaan in De Meern zal het voormalig restaurant Castellum Novum plaats maken voor het appartementengebouw De Schatkamer. Naar verwachting start de verkoop van de appartementen medio/eind oktober. Schrijf je alvast in voor dit project om de start verkoop datum niet te missen. 

Het mooie en eigentijdse appartementengebouw De Schatkamer gaat bestaan uit vier woonlagen en krijgt een speels uiterlijk. Er worden verschillende types 2- en 3-kamerwoningen gerealiseerd, variërend in afmeting van 70 m² tot 100 m². Een ruim eigen terras of balkon is standaard onderdeel van de appartementen. Uiteraard ontbreekt een moderne en complete badkamer niet in het ontwerp. De woningen worden hoogwaardig afgewerkt en als toekomstig bewoner is er volop ruimte om jouw eigen woonwensen zo veel mogelijk te verwezenlijken. 

De Meern is onderdeel van de gemeente Utrecht en ligt uniek tussen het stedelijk gebied van Utrecht en het Groene Hart van Nederland. De Meern heeft een rijk verleden. De naam van de Castellumlaan verwijst hier naar: vanuit een reeks grensforten (‘castella’) werden de grenzen bewaakt en verdedigd. Tijdens eerdere opgravingen zijn op deze plaatsen bijzondere archeologische vondsten gedaan en daar past de naam De Schatkamer dus ook goed bij!