Binnenkort in verkoop | De Schatkamer De Meern

28 juni 2018

Op een prachtige locatie in De Meern start dit jaar nog de bouw van De Schatkamer. Aan de Castellumlaan, naast de Marekerk en tegenover de Zandweg, staat nu Castellum Novum. Het voormalig restaurant zal plaats maken voor een mooi, eigentijds appartementengebouw.

Het appartementengebouw De Schatkamer gaat bestaan uit vier woonlagen. Er worden verschillende types 2- en 3-kamerwoningen gerealiseerd, variërend in afmeting van 70 m² tot 100 m². Een ruim eigen terras of balkon is standaard onderdeel van de appartementen. Uiteraard ontbreekt een moderne en complete badkamer niet in het ontwerp. De woningen worden hoogwaardig afgewerkt en als toekomstig bewoner is er volop ruimte om jouw eigen woonwensen zo veel mogelijk te verwezenlijken. 

In De Meern tref je diverse voorzieningen aan zoals winkels, scholen, uitgaansgelegenheden, restaurants en kerken. Kortom, alles wat je nodig hebt voor jouw wooncomfort is in de buurt. Naast de Marekerk is eind 2017 een mooi nieuw plein geopend, dat zorgt voor een gezellige levendigheid in de directe omgeving. En natuurlijk is ook de stad Utrecht met alle voorzieningen niet ver weg.

Schrijf je alvast in voor dit project en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en de start verkoop.