Binnenkort in verkoop | Buitenoever fase 2, Tull en ’t Waal

23 april 2019

Voel jij je soms wat veeleisend en lijkt betaalbaar en centraal wonen niet samen te kunnen gaan met het plezier van rust, ruimte en volop recreatie mogelijkheden? Wellicht is fase 2 van het project Buitenoever in Tull en 't Waal dan wel jouw unieke kans!

Dit fraaie - voor (her)starters/senioren toegankelijke - project is gelegen in het liefelijke Tull en 't Waal, op enkele kilometers van de A27, Nieuwegein en Houten. Op deze unieke plek hoor je de vogels nog fluiten en kunnen zowel de sportievelingen als natuurliefhebbers hun plezier niet op. Zo kun je voor onder andere de (snelle) watersporten terecht op de Lek en kun je hier heerlijk fietsen langs de boomgaarden.

Buitenoever fase 2 bestaat uit 6 twee-onder-één-kapwoningen en één rij van 4 tussen- en hoekwoningen aan een verkeersluwe straat. De woningen worden afgewerkt met een complete badkamer en vloerverwarming op de begane grond. Voor de kinderen is er een basisschool op loopafstand en voor de overige voorzieningen bieden Nieuwegein en Houten diverse mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je hier alvast in als geïnteresseerde voor dit project en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, zoals de start verkoop.