Binnenkort in verhuur | PARCK030, Utrecht

24 maart 2019

Op één van de mooiste plekjes in Leidsche Rijn, op slechts 15 minuten fietsen van de Utrechtse binnenstad wordt PARCK030 gerealiseerd. Een opvallend appartementencomplex met 43 luxe huurappartementen en 2 appartementen in het middeldure segment.

PARCK030 bestaat uit twee woontorens. Beiden zijn voorzien van een lift, een inpandige parkeergarage, een fietsenberging en een gezamenlijke daktuin. Welk appartement je ook kiest, je woont hier heerlijk ruim en vrij. Een groot aantal appartementen heeft zelfs een geweldig uitzicht over het Waterwinpark. 

De luxe appartementen hebben twee of zelfs drie slaapkamers en beschikken allemaal over een balkon. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en geven dankzij het fraaie uitzicht het gevoel van heerlijk buiten wonen. Daarnaast zijn alle appartementen voorzien van een luxe keuken inclusief diverse apparatuur en fraai uitgevoerd sanitair. De huurprijzen voor de appartementen zijn vanaf € 935,- per maand (excl. servicekosten). Dit is inclusief een eigen parkeerplek in de parkeergarage.

Enthousiast geworden? Schrijf je in en blijf op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen zoals de start verhuur.