Appartementen vanaf € 393.000,- v.o.n.! | De Parkwachter, Utrecht

04 december 2018

De Parkwachter is een leuk, kleinschalig gebouw dat wordt gerealiseerd in Leidsche Rijn Centrum. Het complex bestaat uit zes woonlagen met in totaal 43 luxe koopappartementen. Wil jij op een goede locatie wonen vlakbij het centrum van Utrecht? Dan is dit je kans! Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar, dus schrijf je snel in. 

De Parkwachter wordt gebouwd op een fantastische locatie met allerlei voorzieningen op loopafstand, zoals winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg. Je auto kun je parkeren in de ondergrondse parkeergarage. Ook de bereikbaarheid is uitstekend te noemen: treinstation Utrecht Leidsche Rijn ligt op een steenworp afstand en binnen een paar minuten ben je met de auto op de A2. Bovendien ben je binnen no-time in de gezellige binnenstad van Utrecht.

De woonoppervlakte van de appartementen varieert van 100 tot 240 m². Door de bijzondere plafondhoogten hebben de appartementen een ruimtelijke uitstraling. Daarnaast zijn alle appartementen voorzien van vloerverwarming én –koeling. 

Interesse? Schrijf je dan snel in voor dit gezellige complex! De start van de bouw is gepland in het voorjaar van 2019 en De Parkwachter zal in het najaar van 2020 worden opgeleverd.