Al 70% verkocht | Buurtschap het Burgje fase 2, Odijk

23 maart 2020

In het project Buurtschap het Burgje in Odijk geniet je volop van landelijk wonen, met alle mogelijkheden van Utrecht binnen handbereik. In fase 2 van het project is al 70% van de woningen verkocht. Wil jij hier ook wonen? Schrijf je dan nu in!

Fase 2 van Buurschap het Burgje bestaat uit 44 woningen in diverse woningtypes: hoekwoningen, rijwoningen, twee-onder- één-kapwoningen en vrijstaande woningen. De woonoppervlaktes van de woningen variëren van 139 tot 171 m². De sierlijke luiken, de roeden in de ramen, de klossen onder de overstekken en het gevelornament naast de voordeur maken de woningen tijdloos en speciaal. Elke woning heeft zijn eigen karakter en biedt daarnaast de mogelijkheid om verschillende opties toe te voegen.

Wil jij ook behoren tot een van de trotse eigenaren van een woning in Buurtschap het Burgje in Odijk? Schrijf je dan nu in voor één van de nog beschikbare woningen. Neem voor meer informatie over het project en de opties van de verschillende woningen contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Buurtschap het Burgje | Fase 2?

Bekijk ook het project Buurtschap het Burgje | Fase 2

In verkoop
Meer informatie

Buurtschap het Burgje | Fase 2

Odijk


€ 354.950 tot € 725.500
139 m2 - 171 m2 woonoppervlakte
4 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Buurtschap het Burgje | Fase 2 »