Laatste kans op een penthouse in Park Avenue in Utrecht

06 mei 2021

De luxe penthouses op deze toplocatie aan Park Leeuwesteyn zijn enorm populair. Wil je nog kans maken, wees er dan snel bij!

In april zijn de bouwwerkzaamheden gestart naast De Parkwachter in in het prachtige Leidsche Rijn Centrum, langs de Madridstraat en aan het grote toekomstige Park Leeuwesteyn. Op deze bijzondere locatie liggen alle mogelijkheden voor ontspanning en dagelijkse voorzieningen op loopafstand. Daarnaast is de bereikbaarheid uitstekend te noemen: treinstation Utrecht Leidsche Rijn ligt om de hoek en ook de A2 is eenvoudig aan te rijden. Via de Dafne Schippersbrug fiets je in no time naar het gezellige stadscentrum van Utrecht.

Vanuit jouw ruime penthouse met 3 meter hoge plafonds heb je straks prachtig uitzicht op de stad én het groen van Park Leeuwesteyn. Wonen in Park Avenue is kiezen voor het goede leven. Het wordt per dag kiezen tussen de leuke bars, restaurants en boetieks, lekker ontspannen in het park of lange zomeravonden genieten op je eigen ruime terras.

Spreekt wonen een penthouse van Park Avenue jou aan? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.