Vind jouw landelijke droomwoning in BijVianen fase 4A

26 september 2023

Royaal, duurzaam, landelijk én groen wonen nabij de binnenstad van Vianen en het bruisende centrum van Utrecht? Het kan in BijVianen! Bijvoorbeeld in deze royale twee-onder-één-kapwoning in fase 4A. We lichten deze fraaie woning voor je uit.

Deze nog beschikbare twee-onder-één-kapwoning (bouwnummer 112) heeft een zeer royaal woonoppervlak van 159 m². De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is heerlijk ruim. Naar wens kan je de begane grond verder uitbreiden met een uitbouw. De moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waardoor koken hier een waar feestje wordt.

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers en de volledig ingerichte badkamer. De tweede verdieping is nog vrij indeelbaar, bijvoorbeeld met extra slaapkamers of een werkruimte. Aan jou de keuze! Een ook voor jouw auto is genoeg plek: in de aangebouwde berging of op de oprit van deze prachtige woning. De koopsom voor deze woning bedraagt € 659.000,- v.o.n.

Duurzaam en innovatief
Alle woningen in BijVianen fase 4A zijn gasloos en voldoen aan de laatste energienormen. Ze zijn extra duurzaam door de bodemwarmtepomp, een groot aantal zonnepanelen en goede isolatie. Hierdoor zijn je energielasten laag én geniet je van veel wooncomfort door de vloerverwarming- én koeling. Door deze duurzame toepassingen woon je hier toekomstbestendig met optimaal wooncomfort, draag je je steentje bij aan een beter milieu én bespaar je op de woonlasten.

Droomwoning gevonden?
Heb jij in deze twee-onder-één-kapwoning jouw droomwoning gevonden? Zoek dan niet verder en neem contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. Ook als je meer wilt weten over deze fraaie woning of wat BijVianen jou nog meer te bieden heeft, staat de makelaar je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project BijVianen | Fase 4A

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

BijVianen | Fase 4A

Hoef en Haag

100m - 185m woonoppervlakte
€ 355.000 tot € 879.000