Levensloopbestendig wonen in De Kiem van Houten

07 juni 2020

Ben jij, met het oog op de toekomst, op zoek naar een levensloopbestendige woning in de regio Utrecht? Dan is het nieuwbouwproject De Kiem van Houten wat voor jou! Hier is nog één woning beschikbaar met een compleet woonprogramma op de begane grond.

Deze laatste levensloopbestendige patiowoning (bouwnummer 21) heeft een woonoppervlakte van 145 m². Op de begane grond van de woning bevinden zich onder andere een ruime woonkamer en woonkeuken, een fraaie slaapkamer en een badkamer. De eerste verdieping is vrij in te richten met bijvoorbeeld een tweede en/of derde slaapkamer, een werkkamer of tweede badkamer. Jouw auto kun je vlakbij de woning parkeren op jouw eigen parkeerplaats. De koopsom voor deze woning bedraagt € 542.500,- v.o.n. 

De Kiem van Houten is gelegen binnen de wijk Grassen-Noord in Houten en grenst aan de recreatieplassen Rietplas en Oosterlaakplas en de woonwijk De Tuinen en De Grassen. Een heerlijke omgeving om even je hoofd leeg te maken na een drukke dag! Voor de boodschappen kun je gemakkelijk met de fiets naar het winkelcentrum Castellum. En ook voor uitgebreid winkelen is het bruisende centrum van Utrecht niet ver weg.

Is deze woning iets voor jou? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Zij helpen je graag verder. De start van de bouw staat al gepland voor september 2020.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Kiem van Houten | Fase 1A?

Bekijk ook het project De Kiem van Houten | Fase 1A

In verkoop
Meer informatie

De Kiem van Houten | Fase 1A

Houten


€ 525.000 tot € 895.000
145 m2 - 185 m2 woonoppervlakte
5 woningen beschikbaar