Ruime woningen beschikbaar | Buurtschap Het Burgje, Odijk

26 juni 2019

Ben je op zoek naar een ruime woning in een landelijke omgeving? Dan is nieuwbouwproject Buurtschap Het Burgje in Odijk wat voor jou. Hier zijn nog enkele twee-onder-één-kapwoningen, één vrijstaande woning en een ruime tussenwoning beschikbaar. 

Tussenwoning
De nog beschikbare tussenwoning is bouwnummer 64. Deze standaard uitgebouwde woning van het woningtype Stella heeft een woonoppervlakte van 139 m² en een kaveloppervlakte van 143 m². De tuin bij deze woning is gelegen op het Noord-Westen.

Twee-onder-één-kapwoningen
Op zoek naar nog meer ruimte? Kijk dan eens naar één van de nog beschikbare twee-onder-één-kapwoningen: Bouwnummers 10 en 11 van het woningtype Pergula XL met een woonoppervlakte van maar liefst 180 m², bouwnummer 59 van het woningtype Pergula L met een woonoppervlakte van 163 m² en bouwnummer 62 van het woningtype Culina L ook met een woonoppervlakte van 163 m². De tuinen van bouwnummers 10 en 11 zijn gelegen op het Zuid-Oosten, die van bouwnummer 59 als 62 op het zonnige Zuid-Westen.

Vrijstaande woning
Liever een woning met meer vrijheid. Kies dan voor bouwnummer 78. Deze vrijstaande woning van het woningtype Viola heeft een woonoppervlakte van 163 m² en een kaveloppervlakte van 358 m². De keuken bevindt zicht aan de voorzijde van het huis. De tuin is bij deze woning gelegen op het Noord-Oosten.

Deze ruime woningen staan in groene omgeving. Hier geniet je van de rust en de schoonheid van de natuur, maar ben je ook binnen een mum van tijd in Utrecht. Spreekt jou dit aan? Pak dan nu deze kans en schrijf je in!