Reminder: bezoek Alexander en Sluiseiland tijdens de Open Huizen Route

30 november 2023

Heb jij voor aanstaande zaterdag 2 december de ERA Open Huizen Route al in je agenda staan? In de regio Utrecht kun je die dag ook de nieuwbouwprojecten Alexander in Waarder en Sluiseiland in Vianen bezoeken. De makelaar staat klaar om je te verwelkomen!

Alexander in Waarder (11.00 tot 13.00 uur)
Het zeer duurzame project Alexander in Waarder ligt midden in het Groene Hart, op een centrale plek tussen Gouda en Woerden. De omgeving is heerlijk dorps en vooral ook heel groen! Er zijn momenteel nog twee energieneutrale en ruime eengezinswoningen te koop, inclusief volledig ingerichte voor- en achtertuin. Beiden zijn al opgeleverd. Nu kopen is dus snel wonen!

Sluiseiland in Vianen (Kop Noord: 11.00 tot 13.00 uur | De Sluismeester: 13.00 tot 15.00 uur)
Ook op Sluiseiland in Vianen is het heerlijk wonen, in een waterrijke omgeving met veel groen rondom je woning en veel leefruimte. Je kunt hier nog kiezen voor één van de beschikbare appartementen in Kop Noord of één van de laatste herenhuizen in De Sluismeester. Tijdens de Open Huizen Route is het mogelijk om nog beschikbare woningen te bezichtigen en hier de ruimte en het bijzondere uitzicht te ervaren.

Nieuwsgierig?
Kom aanstaande zaterdag langs in Waarder en/of Vianen. Beide projecten zijn zonder afspraak op de aangegeven tijden te bezoeken. De verkopend makelaar vertelt je graag meer over het nog beschikbare aanbod en beantwoordt eventuele vragen die jij hebt over deze projecten.

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project Alexander

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

Alexander

Waarder

129m - 143m woonoppervlakte
€ 494.910 tot € 631.630